vineri, 9 noiembrie 2012

Visul unei nopţi de primăvară europeană. Steaua bate Molde ! Rezumat VIDEO !!!



Un joc intelgient pe contraatac și o defensivă bine așezată în teren pe final de meci au adus victoria Stelei în deplasarea din Norvegia, scor 2-1 cu Molde.


 Frigul pătrunzător din Norvegia a turnat parcă plumb în ghetele steliștilor, care în prima repriză n-a arătat un fotbal foarte inspirat. Cu toate acestea, steliștii au reușit să înscrie de două ori până la pauză. Steaua a jucat fără emoții în prima parte, cu excepția a zece minute de joc când gazdele au dominat. În rest, Steaua a ținut bine mingea și a avut patru șuturi pe poartă din care două goluri, așa cum a arătat statistica la finalul primei părți.

Un prim sfert de oră echilibrat a fost urmat de o perioadă mai bună a norvegienilor, care au împins tot mai mult jocul spre poarta lui Tătărușanu. Steaua în schimb a păstrat de partea ei arma contraatacului, una care s-a dovedit câștigătoare. Pe fondul de dominare al gazdelor, Steaua a reușit să deschidă scorul în minutul 22, în urma unei faze create de Tănase în dreapta careului advers. A urmat pasa spre Chipciu, care a preluat, și-a pus mingea pe stângul și a șutat superb de la 12 metri în plasă.
4 șuturi pe poartă, două goluri Statistica Stelei din prima repriză

Deschiderea scorului i-a marcat pe norvegieni, care nu au reușit să-și revină din șoc, moment de care a profitat din nou echipa din Ghencea. Elevii lui Reghecampf au insistat iar în ofensivă și în minutul 38 au dublat avantajul de pe tabelă. Tot Tănase a pasat, de această dată de pe stânga, Latovlevici a venit excelent lansat din spate și a șutat cu stângul în diagonală, fără șanse pentru Soderberg.

Dacă în prima repriză a atacat în permanență, dar fără să-și creeze cu adevărat ocazii de gol la poarta lui Tătărușanu, norvegienii au devenit mai periculoși după pauză, profitând și de pasul înapoi făcut de steliști. Iar în minutul 56, după un contraatac al norvegienilor, Chima a redus din diferență. L-a întors pe Gardoș pe toate părțile și a trecut de el, pentru ca apoi să tragă în diagonală puternic din interiorul careului.

Tătărușanu a devenit apoi salvatorul Stelei. Portarul roș-albaștrilor a intervenit salvator în cel puțin trei mari ocazii de gol ale gazdelor. Și Steaua a avut partea ei de șanse de a înscrie, tot pe contraatac, Szukala și Mihai Costea ratând golul care putea aduce liniștea pe final în tabăra românilor.

Ultimele minute, și mai ales prelungirile, au fost de foc în jumătatea Stelei. În timp ce elevii lui Reghecampf încercau să țină mingea cât mai departe de propria poartă, norvegienii au presat tot mai mult. Molde a căutat cu disperare egalarea, a atacat chiar și cu portarul în ultimele faze de joc, dar fără să doboare defensiva stelistă.

Molde FK: Soderberg - Linnes, Vatshaug, Forren, Simonsen - Gatt (Mostrom '47), Eikrem, Hestad, Diouf (Berget '46) - Hussain (Angan '77), Chima. Antrenor: Ole Guunar Solskjaer.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Szukala, Gardoş, Chiricheş - Chipciu, Bourceanu, Prepeliţă (Pintilii '70), Pîrvulescu (Latovlevici '16) - Tănase, Adi Rocha (Nikolici '56), M. Costea. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Chipciu '58, Nikolici '75

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Ungaria, formată din Istvan Vad (central), Vencel Tóth, Istvan Albert (asistenţi), Tamás Bognar, Mihaly Fabian (asistenţi suplimentari) şi Zsolt Attila Szpisjak (rezervă).

La partida disputată pe stadionul Molde au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Sursa : onlinesport
  -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu