joi, 8 noiembrie 2012

CFR Cluj a jucat fotbal 15 minute în meciul de aseară cu Galatasaray! Rezumat VIDEO !!!



Neputința, joc haotic și lipsa de inspirație sunt cuvintele care caracterizează meciul făcut de CFR Cluj pe teren propriu cu Galatasaray, încheiat 3-1. Turcii au controlat copios și fizic și psihic meciul, au avut o posesie superioară și l-au avut în teren pe Yilmaz, autorul unui hattrick de senzație.


 Clujenii au avut un start curajos de meci, aparițiile lui Kapetanos în preajma careului advers dând semnalul că echipa lui Paulo Sergio este pusă pe fapte mari. Impresia aceasta s-a șters însă imediat. Atacantului grec i-a lipsit viteza, astfel că acțiunile în care a apărut în prim-plan nu au avut finalitatea dorită.

De cealaltă parte, turcii au pornit mai greu la drum, dar au făcut-o cu cap și din minutul 10 au dominat tot mai evident ostilitățile. N-a trecut mult timp și Galatasaray s-a instalat la conducere și pe tabelă. La o fază în care clujenii n-au reușit să iasă din strâmtoare și să scoată mingea din careu, Altintop a pasat excelent din dreapta pentru Yilmaz, care a scăpat de marcaj, s-a înălțat bine în careu și a trimis cu capul spre colțul din stânga.

Ardelenilor nu le-a mai ieșit nimic după aceea, Galata lui Fatih Terim a presat și a presat, a atacat pe laterale dar și în zonă centrală, în timp ce trupa din Gruia se chinuia să reziste în defensivă. Încurajările frenetice ale suporterilor ardeleni păreau că nu ajung la urechile fotbaliștilor lui Paulo Sergio, lipsit și el de idei pe banca tehnică.

Abia în prelungirile primei reprize au mai reușit jucătorii campioanei să ridice gradul de pericol în careul turcaleților. Mureșan a tras însă direct în Eboue de la 8 metri, mingea lovindu-l în mână pe Eboue, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Paulo Sergio l-a trimis în teren la pauză pe Bjelanovic, în locul lui Godemeche, atacantul semnând o primă ocazie de gol la un minut de la startul reprizei a doua. Goul egalării a venit însă de la Sougou, în minutul 53, acesta șutând simplu în plasă din centrul careului după o pasă inteligentă la întâlnire de la Bastos.

N-au trecut nici 10 minute și Galatasaray a trecut iar la conducere, după un lanț de greșeli în apărarea alb-vișiniilor. Felgueiras a boxat mingea din fața porții până la Altintop, acesta a pasat iar perfect în fața porții printre patru clujeni și mingea a ajuns iar la Yilmaz. Coșmarul ardelenilor a fost scăpat din marcaj și a înscris fără probleme de la 8 metri.

Deși suporterii cereau clujenilor să nu renunțe la luptă și să iasa din nou la atac, cei care au controlat ostilitățile au fost tot turcii. Dominată în plan fizic dar și în plan psihic, echipa ardeleană nu a arătat poftă de atac și a fost surprinsă din nou. Un contraatac letal s-a încheiat în minutul 75 cu al treilea gol al turcilor și a treia reușită a lui Yilmaz, care l-a executat pe Felgueiras cu un șut pe jos. Totul a pornit de la o minge pierdută ușor de Mureșan în preajma careului Galatei.

Neputința și lipsa de inspirație au fost cuvintele cheie în tabăra ardelenilor în ultimele minute. Deși timp mai era suficient pentru ca trupa din Gruia să forțeze revenirea, problemele din jocul de construcție și incisivitatea aproape inexistentă au făcut ca jocul de pase al turcilor să se desfășoare fără probleme la centrul terenului. Galata a plimbat aiurea mingea la trecerea timpului fără să fie deranjată timp de minute bune. Abia în prelungiri au mai reușit clujenii să amenințe poarta adversă, dar Sougou n-a putut împinge mingea în plasă din careul mic.

Sursă : onlinesport


-->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu