miercuri, 7 noiembrie 2012

Analiza CFR Cluj – Galatasaray – 7 noiembrie 2012



CFR Cluj continua visul european si intalneste pe Galatasaray intr-o partida care conteaza pentru etapa a patra din grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj continua visul european si intalneste pe Galatasaray intr-o partida care conteaza pentru etapa a patra din grupele Ligii Campionilor. Cele doua formatii sunt in grupa H, alaturi de Manchester United si Braga, ceferistii ocupand locul doi, pe cand cei de la Galata ocupa ultima pozitie. In ultimul si singurul meci direct dintre cele doua, ambele goluri au fost marcate de turci, primul fiind un autogol marcat de Nounkeu (19) si al doilea fiind marcat de Yilmaz (77). Partida se va desfasura la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, o arena de 25.000 de locuri si va incepe la ora 21:45, in direct pe Digisport 1.

CFR Cluj arata o fata diferita in Liga Campionilor decat ceea ce arata in Liga 1. CFR se afla pe locul sase in campionat cu 22 de puncte acumulate pana acum, ei fiind la 13 puncte distanta de liderul Steaua Bucuresti. In ultimul meci din campionat ceferistii s-au distrat cu FC Brasov pe teren propriu. Chiar daca toata lumea se astepta la un meci mult mai echilibrat, Kapetanos a inceput show-ul pe stadionul din Cluj, marcand in minutul 13, stabilind astfel scorul pauzei. Muresan (55), Cadu din penalty (66), Rui Pedro (69) si Aguirregaray (82) si-au trecut si ei numele pe tabela de marcaj si au stabilit scorul final: 5-0 pentru gazde. In Liga Campionilor ceferistii au inceput bine, cu o victorie pe terenul celor de la Braga (2-0), insa Manchester United i-a vizitat doua saptamani dupa si au invins cu 2-1, astfel ca formatia clujeana ocupa locul doi in grupa, cu patru puncte.

Galatasaray merge foarte bine in campionat, ei avand o singura infrangere dupa zece etape si ocupand primul loc in Superliga cu 21 de puncte. In ultimul meci oficial, Galata a fost in deplasare pe terenul celor de la Istanbul B.B si s-au impus cu 3-1. Bulut a deschis rapid scorul pentru oaspeti (11), iar Inan a stabilit scorul pauzei marcand si el in poarta gazdelor (43). Bahadir le-a redat zambetul gazdelor prin golul marcat in minutul 61, insa autogolul lui Zayette (68) a inchis tabela, aducandu-le celor de la Galata inca trei puncte. In Liga Campionilor, Galtasaray are un singur punct castigat – in remiza cu CFR Cluj de pe teren propriu (1-1). Daca doriti sa puneti acest meci pe biletul zilei la fotbal, ar trebui sa tineti cont ca turcii nu au mai castingat in deplasare in Liga Campionilor de zece ani.

In ultimele zece meciuri clujenii au cinci victorii, patru infrangeri si un singur rezultat de egalitate. Galata, de cealalta parte, are decat trei victorii, patru infrangeri si trei remize.

Conform bet365, gazdele au prima sansa in aceasta partida, ei primind cota 2.63 pentru o victorie pe teren propriu si 3.25 pentru un rezultat de egalitate. O victorie a celor de la Galata primeste cota 2.75.

Predictie: CFR se va impune si vor fi si mai aproape de calificarea in saisprezecimile Ligii Campionilor. -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu