vineri, 6 iulie 2012

Froch confirma revansa cu Bute

Froch confirma revansa cu Lucian Bute
Carl Froch a anunțat, citat de BBC joi seară, că va juca revanșa cu Lucian Bute, în martie, la Montreal. Britanicul va mai întâlni, însă, un alt adversar înainte de acest meci. Onlinesport.ro a fost primul site din România care a anunțat revanșa mult așteptată, în timp ce Rudel Obreja arunca în paralel o fumigenă înhățată de toți.




Partida va avea loc fie pe 16 sau 23 martie 2013, la Bell Center din orașul canadian Montreal.

Sunt puternic mental. Cred în mine. Știu că pot urca în ring la nivelul la care am fost înainte”, a declarat Bute despre revanșa stabilită.

Acum am în față o revanșă și vom vedea ce se va întâmpla”, a mai declarat joi pugilistul nostru.

Meciul se va juca cu centura IBF pe masă. Froch a anunțat că va mai avea un meci înainte de Bute, dar nu a nominalizat oponentul.

Joi seară, nimeni din România nu avea știrea revanșei anunțate de Froch. Pe toate siteurile se aflau declarații date de Rudel Obreja, președintele Federației Româna de Box, despre un meci cu Froch pe care l-ar putea organiza România, lucruri neconforme cu realitatea. Este ciudat că Obreja nu a știut sau nu a dorit să anunțe revanșa lui Bute din Canada anunțată la scurt timp pe siteurile străine.

Un campion învins


Lucian Bute a fost învins pe 26 mai la Nottingham de Carl Froch, pugilistul nostru luptînd din răsputeri să ajungă până în repriza a cincea, când a rămas prins ca o păpușă, între corzi, aruncat de pumnii fioroși ai britanicului.

Au fost voci atât în România, cât și în alte țări, care nu au mai crezut în activarea clauzei de revanșă a lui Bute, după înfrângerea drastică din meciul cu Froch.

Cel care a pierdut pe 26 mai la Nottingham nu a fost adevăratul Lucian Bute
Lucian Bute, după înfrângerea cu Froch
Lucian Bute a pierdut pentru prima oară în cariera de profesionist în fața lui Carl Froch, în mai 2012. Românul nu a reușit să își apere pentru a zecea oară la rând centura IBF la categoria supermijlocie.

Froch a devenit pentru a treia oară campion mondial. El are 34 de ani și un palmares de 29-2, în timp ce Bute are 32 de ani și un record de 30-1.

Meciul a ridicat multe polemici, o ultimă informație exclusivă obținută de noi în zilele de după partidă fiind că Froch a jucat cu plumb în mănuși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu