marți, 17 iulie 2012

Coman, portarul Vasluiului

Dani Coman, portarul Vasluiului
Portarul Dani Coman va apăra din acest sezon poarta vicecampionilor de la FC Vaslui după ce s-a despărțit de Rapid. Fostul giuleștean este așteptat să semneze cu echipa lui Adrian Porumboiu după ce transferul la Anorthosis Famagusta în Cipru a căzut.



“Coman este deja la Vaslui și trebuie să ne mai înțelegem doar cu Rapid. În principiu transferul este ca și rezolvat. Trebuie să semnăm contractul care va fi pe doi ani. Transferul lui Coman la Vaslui nu intră în contul trecerii lui Marius Constantin la Rapid. Acolo a fost un schimb cu Sburlea”, a declarat Daniel Stanciu, managerul echipei FC Vaslui, la postul sport.ro

Oficialul formației care va reprezenta România în Liga Campionilor alături de CFR Cluj a mai spus că în acest moment echipa sa mai are nevoie doar de un atacant pentru a completa lotul existent.

În ceea ce privește obiectivul vasluienilor pentru noul sezon, Stanciu a spus că ambele competiții europene, Liga Campionilor și Liga Europa sunt importante pentru prestigiul clubului și al jucătorilor, dar că principala țintă rămâne câstigarea campionatului în Liga 1.

Dani Coman a negociat intens în această vară cu George Copos pentru a-i da drumul în vederea unui transfer în străinătate, echipa vizată ca posibilă viitoare destinație pentru fostul portar al Rapidului fiind Anorthosis Famagusta din Cipru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu