luni, 18 iunie 2012

Masinaria germana elimina Danemarca: REZUMAT VIDEO


Germania s-a impus cu 2-1 (1-1) în al treilea meci din faza grupelor la EURO 2012 în faţa Danemarcei. Gourile echipei antrenată de Joachim Low au fost marcate de Podolski (18') şi Bender (80'), golul danezilor fiind înscris de Krohn-Dehli (25') .


Germania a început cu acceleraţia la podea meciul de la Lvov şi a avut prima ocazie de gol prin Muller în minutul 2. Bendtner a ratat şi el pentru Danemarca, în minutul 5, pentru ca un minut mai târziu acelaşi Muller să rateze uluitor, şutând extrem de slab din pasa lui Podolski.


Presiunea tot mai accentuată a nemţilor şi-a arătat rezultatele şi pe tabelă în minutul 18. Muller a pasat de pe dreapta pentru Mario Gomez, mingea a fost deviată din faţa porţii spre centrul careului, unde a apărut excelent Podolski, care a înscris cu un şut din prima fără speranţe pentru Andersen.

Lukas Podolski a înscris la meciul său cu numărul 100 ca internaţional al Germaniei.

Danemarca s-a trezit imediat şi a ieşit din corzi, iar în minutul 25 a reuşit egalarea în urma unei lovituri de colţ. Mingea centrată de pe dreapta a ajuns de la Jacobsen la Bendtner, acesta a pasat superb în careu pentru Krohn-Dehli, care a trimis imparabil cu capul sub transversală.

Mario Gomez putea duce din nou Germania în avantaj în minutul 33, în urma unui corner de pe stânga. Super Mario a luftat însă incredibil la 10 metri de poartă, fără să fie jenat de nimeni. Podolski şi apoi Sami Khedira au mai trecut în contul nemţilor încă două ratări, pentru ca în minutul 43, Gomez să rateze din nou o mare şansă de gol, după un slalom spectaculos printre fundaşii danezi.

Danemarca a început în forţă repriza a doua, dar n-a fost suficient.

De un start în forţă a avut parte Danemarca în repriza a doua. În minutul 51, elevii lui Morten Olsen au zăpăcit defensiva nemţilor cu o fază superbă de atac în care mingea a circulat pe ruta Simon Poulsen - Bendtner, balonul a ajuns la Jakob Poulsen, al cărui şut puternic a şters bara din stânga.

Intrarea lui Schurrle în teren pentru Germania a revigorat ofensiva nemţilor, care au ratat din nou golul de 2-1 în minutul 68. Schurrle a creat mari emoţii la poarta adversă al doar 3 minute de când a intrat pe teren, după ce şutul lui în diagonală a fost parat excelent de Andersen.

Joachim Low l-a trimis în teren pentru ultimul sfert de oră şi pe Miroslav Klose, dar nu de la el a venit golul. Klose a ratat întâlnirea cu pasa lui Ozil de pe stânga, minge a ajuns în faţa lui Bender, care a marcat simplu cu latul primul său gol pentru naţionala Germaniei. Era deja minutul 80, pentru Danemarca rămânând puţin timp la dispoziţie pentru a mai încerca o eventuală revenire. Cu moralul la pământ, danezii au fost nevoiţi până la urmă să se recunoască învinşi de forţa nemţilor.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu