sâmbătă, 9 iunie 2012

Germania v Portugalia – analiza si recomandare


Al doilea meci al zilei de la Campionatul European de fotbal din Ucraina si Polonia se disputa intre Germania si Portugalia. 



 Ca si primul meci si acesta face parte din grupa B. Arbitrul de centru al partidei va fi francezul Stéphane Lannoy. In ultimul meci amical Germania a invins cu 2-0 pe Israel, in timp ce Portugalia a jucat foarte slab si a pierdut cu 3-1 in fata Turciei. Defapt Portugalia de cand s-a calificat la turneul final nu a mai castigat nici un meci. Ultima intalnire dintre Portugalia si Germania a avut loc la Euro 2008, iar atunci nemtii s-au impus cu 3-2.

Pentru acest prim meci din grupe antrenorul Germaniei, Joachim Low, are tot lotul la dispozitie. De cealalta parte nici Paulo Bento nu are mari probleme. Doar Nani era incert zilele trecute, insa se pare ca va fi apt la ora jocului si anuntat in primul unsprezece.

Echipe probabile:
Germania: Neuer – Boateng, Mertesacker, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Muller, Ozil, Podolski – Klose
Portugalia: Rui Patricio – Pereira, Pepe, Alves, Coentrao – Meireles, Veloso, Moutinho – Nani, Postiga, Ronaldo

Cote pentru 1×2:  2.10    3.20    3.50

Recomandarea noastra pentru acest meci este: ambele marcheaza @ 1.727



Cote oferite de agentia de pariuri Bet365 care ofera si posibilitatea de a paria in orice moment LIVE pe EURO 2012 ! Bet365 ofera un bonus pentru deschiderea unui cont nou de 100 RON, egal cu 50% din valoarea primului depozit!

Deschide cont si pariaza online pe EURO 2012 cu 100 RON Bonus de la Bet365!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu