miercuri, 20 iunie 2012

Franta calificata in sferturi dupa o infrangere rusinoasa contra Suediei.REZUMAT VIDEO

Franța a suferit prima înfrângere de la turneul final, scor 0-2 cu Suedia, însă s-a calificat în sferturi de pe poziția secundă în grupa D.



Pentru a obține calificarea în sferturile de finală, Franța pornea de la cele mai bune premise din grupă D. Trupa lui Blanc avea nevoie doar de un egal în fața unei echipe care a fost deja eliminată pentru a nu sta la mână rezultatelor, însă lucrurile pe teren n-au fost atât de simple. Francezii au avut noroc cu Anglia care a învins Ucraina cu 1-0.

Fără să aibă nimic de pierdut, suedezii au început curajos, iar Toivonen a creat primele emoții la poartă lui Lloris în minutul 3, cu o lovitură de cap.

Francezii au răspuns printr-un șut puternic al lui Ribery, trimis în minutul 8, însă cea mai mare șansa a primei reprize le-a aparținut tot suedezilor.
Pentru francezi este prima inrangere dupa 23 de meciuri
Record stricat

Profitând de o gafă uriașă a lui Mexes, Toivonen a scăpat singur spre poartă în minutul 1, l-a driblat pe Lloris, dar șutul din unghi a lovit bara laterală.

Les Bleus au luat în serios avertismentul suedezilor și au activat toate normele de securitate pentru a se asigura că nu vor mai avea emoții.

Francezii au ținut mult de minge, la siguranță, astfel că până la pauză nu s-a mai înregistrat nici o acțiune notabilă.

Pasul înapoi pe care l-au făcut s-a întors că un bumerang împotriva francezilor în partea secundă.

Suedezii l-au trimis pe teren pe fostul coleg al lui Radoi, Wilhelmsson, iar acesta a înviorat din plin jocul ofensiv.

Larsson a fost aproape de gol printr-un șut spectaculos în minutul 54, însă la câteva secunde distanță Zlatan Ibrahimovici a izbutit să deschidă scorul.

Atacantul lui AC Milan a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri de la turneul final, șutând din voleu de la 14 metri, fără șanse pentru Lloris.

La patru minute distanță, suedezii au avut încă două șanse de a-și majora avantajul, însă Wilhelmsson și Mellberg s-au lovit de intervențiile excelente ale lui Lloris.

Francezii erau în corzi, însă noroc cu Rooney, care a deschis scorul în Anglia - Ucraina, iar Les Bleus erau calificați indiferent de rezultat.

"Albaștrii" aveau însă o onoare de apărat, iar mutările lui Blanc au schimbat jocul, nu și scorul. Pe contraatac, suedezii au mai punctat o data în prelungiri, prin Larsson, după ce Holmen trimisese în bară.

Franța merge în sferturi de pe locul secund și va întâlni Spania în faza următoare.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu