vineri, 15 iunie 2012

Complexul Italiei in fata Croatiei. REZUMAT VIDEO

Complexul italienilor în fața Croației continuă și după partida disputată, joi seara, la Poznan, în Grupa C a Euro 2012. Italia și Croația au încheiat la egalitate, scor 1-1, un meci dominat în mare parte a timpului de fosta campioana mondială.


Cesare Prandelli declara înaintea meciului de joi seară că echipa Italiei va practica un fotbal ofensiv contra Croației și peninsularii au pus în practică tactica selecționerului lor.

Fără victorie în fața Croației de la destrămarea Iugoslaviei, echipa Italiei a presat încă din debut fără însă a pune probleme reale la poarta lui Pletikosa.

Primul atac consistent al italienilor a venit în minutul 2. Marchisio a trimis în stanga pentru Giaccherini, după care mingea a ajuns la Balotelli care a semnat primul șut pe poarta al meciului.

Șut foarte bun prins de Marchisio în minutul 11. Balonul a trecut puțin peste transversală și dacă ar fi fost două palme mai jos am fi avut primul gol al meciului.

Balotelli a ieșit la rampă în minutul 15 cu un șut pe spațiul porții, fază la care portarul croat Pletikosa a respins în lateral.
Palmaresul Italiei în meciurile contra Croației este următorul: 6 meciuri, 0 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Complexul croat

Ocaziile au continuat să apară la poarta croată și Cassano a ratat în minutul 33 o bună ocazie după o demarcare pe dreapta în careu. Decarul Squadrei Azzurra a cautat colțul lung, dar mingea a trecut alături.

Patru minute mai târziu Italia a ratat o șansă și mai mare de gol prin Marchisio. Acesta a rămas singur cu Pletikosa, dar nu l-a putut învinge pe acesta în două rânduri.

În cele din urmă Italia a deschis scorul in minutul 38 prin Pirlo. Mijlocașul de creație a scos din joben o execuție superbă din lovitură liberă și Pletikosa nu a mai avut nicio reacție în pofida unui plonjon spectaculos.

Croații au început mai bine partea secundă și Modric a încercat vigilența lui Buffon cu un șut din afara careului la capătul unei acțiuni personale.

Egalarea a venit în minutul 72 pe fondul unei erori de plasament a lui Chiellini. Experimentatul apărător italian a trecut pe sub o minge centrată de pe stânga și astfel Mandzukic a rămas liber în șase metri, de unde a reluat spectaculos în bară și apoi în poarta lui Buffon.

Pană la final nu au mai existat ocazii de poartă, impresia generala fiind că ambele echipe se mulțumesc cu rezultatul de egalitate.

Rezumatul VIDEO il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu