miercuri, 20 iunie 2012

Anglia merge mai departe, Ucraina furata la ea acasa: 1-0 REZUMAT VIDEO

Anglia a câştigat la limită, scor 1-0 (0-0), meciul de la Donetsk cu Ucraina, singurul gol validat al meciului fiind marcat de Wayne Rooney imediat după pauză. Şi Ucraina a avut un gol valabil, marcat în a doua repriză de Devic, însă arbitrul Viktor Kassai nu a acordat reuşita gazdelor, care părăsesc dezamăgite EURO 2012.


Ucraina mai avea o fărâmă de speranţă în ultimul meci din grupe în faţa Angliei, având nevoie neapărat de victorie pentru a merge mai departe în sferturi. De cealaltă parte, Anglia se califica şi cu un rezultat de egalitate, astfel că echipa pregătită de Roy Hodgson a început mai prudentă partida.

Ucrainenii, în schimb, au luat cu asalt careul lui Joe Hart, încercând să pună presiune încă din primele minute. Denys Garmash, Yarmolenko sau Konoplyanka au fost primii care au ameninţat poarta englezilor în primul sfert de oră, Anglia scoţând capul din apărare abia după minutul 20.

Ucraina a fost mai activă în prima repriză, având mai multe acţiuni de atac.

Fazele fixe executate de Steven Gerrard au fost principalele surse de emoţii în careul lui Pyatov, la capătul acestora aflându-se aproape de fiecare dată Wayne Rooney, titularizat pentru prima dată la acest turneu final după ce în primele două partide de la EURO a fost suspendat.

Până la finalul primei reprize, cele două echipe au menţinut un joc echilibrat, dar tot mai închis şi lipsit de prea multe realizări. Totul s-a modificat însă după pauză. Wayne Rooney a deschis la doar două minute de la reluarea jocului, dupa o centrare a lui Gerrard la care Pyatov a intervenit greşit, gol care a declanşat o izbucnire în ofensivă a ucrainenilor.

Presiunea a crescut tot mai mult la poarta lui Joe Hart, prin cornere, centrări şi şuturi de la distanţă, iar în minutul 63 ucrainenii au reuşit să şi înscrie, însă golul nu a fost validat de ungurul Viktor Kassai. Devic scăpase singur în zonă centrală în careu, şutul lui a fost blocast în primă fază de Pyatov, însă mingea s-a îndreptat totuşi spre poartă, fiind respinsă de dincolo de linie de John Terry.

Vedeta Ucrainei, Andriy Shevchenko, a intrat în teren abia dupa pauză, însă nu s-a prea văzut la finalizare în careul englezilor.

Atacurile disperate ale Ucrainenilor din minutele de final au fost tot mai lipsite de claritate, astfel că un gol egalizator a devenit din ce în ce mai imposibil de realizat.Konoplyanka şi Yarmolenko au avut cele mai mari şanse de a înscrie măcar un gol care să salveze onoarea gazdelor EURO 2012, dar Joe Hart a scăpat fără gol până la final.
Rezumatul Video il puteti urmari AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu